GEZICHTSBEHANDELINGEN

Gezichtsbehandelingen van Sothys

(Manuele gezichtsbehandeling)

Wij werken altijd met behandelingen op maat. Voor de eerste behandeling wordt een intakegesprek gehouden. Bij elke behandeling wordt besproken waar we ons deze keer op gaan focussen , gebaseerd op de specifieke behoefte van jou en jouw huid op dat moment.

BEKNOPTE GEZICHTSBEHANDELING

De beknopte gezichtsbehandeling  is een vervolging van een  kuur behandeling. Deze wordt gehaald binnen een of  twee weken.
De beknopte gezichtsbehandeling duurt 30 tot 45 minuten.  Voordat wij beginnen met de behandeling analyseren wij altijd de huid, zodat wij weten hoe wij te werk moeten gaan en wat wij nodig hebben om aan uw wensen te voldoen. Vervolgens reinigen wij het gezicht en starten wij met desbetreffende afgesproken behandeling

 

BELEZA HEEFT GEEN STANDAARD GEZICHTSBEHANDELING. AL ONZE GEZICHTSBEHANDELINGEN ZIJN EXCLUSIEF VOOR U

 

Naar de huid analyse  bepalen wij met u samen, welke behandeling het best bij u past?

Alles behandelingen worden afgestemd op de behoefte van jouw huid. 

De kortste compleet gezichtsbehandeling duurt minimaal 60 / 75 minuten en bevat altijd het epileren van de wenkbrauwen en de boven lippen. Dit doen wij door te epileren met touw of te harsen.

Daarnaast heeft het nog meer extra’s. Zo hoort erbij de  gezichtsbehandeling ook een dieptereiniging, waarbij oneffenheden worden verwijderd.   krijgt u, indien gewenst, dag make-up op en uiteraard advies voor thuisverzorging.

 

COMPLETE GEZICHTSBEHANDELING

De inhoud van onze gezichtsbehandeling van 90 minuten heeft te maken met een aantal spa rituele nodige grepen die sommige behandelingen eist  of anders door het afsluiten met een een heerlijke massage.  Hierbij masseren wij uw gezicht, decolleté en hals. De massage werkt niet alleen ontspannend. Door de massage dringen de effectieve stoffen van de producten dieper in de huid, de bloedsomloop wordt verbeterd en de celdeling versnelt. De complete gezichtsbehandeling is perfect als u uzelf eens echt lekker wilt verwennen.