OVER SOTHYS

Wij werken exclusief met Sothys producten voor het gezichtsbehandelingen

Al bijna 75 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie. "La Maison Sothys", een ultragespecialiseerde signatuur, onderscheidt zich sinds de oprichting van het huis door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie, en profileert zich als een erkende houder van een avant-gardistische esthetische expertise.

Lees hier over de wereld ideologieën van Sothys 

Voor ieder huidtype en huidprobleem is er een passende oplossing. Bij de producten en behandelingen van Sothys werken de schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten met de producten die sterker zijn dan de gemiddelde producten die u koopt voor thuisgebruik. Maar Sothys heeft ook producten voor thuisgebruik welke de resultaten ondersteunen van de behandelingen. Deze producten voor huidverzorging kunt u hier in de online webshop bestellen.

De wetenschappelijke testen die zijn gedaan door onafhankelijke instellingen hebben de werkzaamheid van de huidverzorging producten en behandelingen aangetoond en bewezen. Deze testen zijn zowel in-vitro als op mensen uitgevoerd en NIET op dieren. Alle producten voor huidverzorging worden daarom ook al sinds lange tijd aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij.

De legende

Sothys is de Griekse naam die de oude Egyptenaren gaven aan een zeer heldere ster. Ze straalde zo fel in de ogen van de inwoners van Faraoland, dat ze aangezien werd als een superjuweel. De mens was helemaal in de ban van haar uitstraling en schoonheid.

Op een hemelse nacht ontmoette Saturnus de jonge ster Sothys. Haar verschijning deed de schoonheid van Venus verbleken.
Hun ontmoeting sloeg in als een weerlicht en een brandende passie maakte zich meester van het hart van Saturnus en stuurde het regelmatige levensritme van de sterren danig in de war.

Venus, die niet kon dulden dat haar schoonheid niet meer vanzelfsprekend was, nam wraak en liet Sothys wegglijden in de nacht: ze verdween en werd verjaagd uit de hemel. Saturnus huilde veertig dagen en veertig nachten om haar. Zijn tranen bevloeiden de aarde.

Eeuwenlang vertoefde Sothys in de schaduw van de wereld … tot op een dag … Sothys opnieuw te voorschijn kwam en haar geheim wereldkundig maakte: ze zou zich inzetten voor de vrouw, om haar schoonheid en geluk in stand te houden.

Als eerbetoon werd ze door de mensen verheven tot godin.

Ervaar de totale werking van Sothys. Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie of maak gelijk een afspraak voor een behandeling