HARSEN EN WAX

Lang leve de bikiniwax! Of je nou een voorstander bent van de Brazilian wax of juist de Hollywood wax, de bikiniwax heeft bij vrouwen over de hele wereld gezorgd voor een boost van het zelfvertrouwen. Bovendien zijn er maar weinig treatments die je niet alleen goed laten voelen, maar ook nog eens na verloop van tijd zorgen voor minder haargroei . Of je nu nog nooit een bikiniwax hebt ondergaan of juist op zoek bent naar een nieuwe waxsalon; je hoeft nooit ver te zoeken naar een waxsalon. Ik kan u helpen.

Tijdens de behandeling neem je plaats op een comfortabele behandeltafel. De wax-specialist zal vervolgens de hars of wax met een spatel aanbrengen op het te ontharen gebied. Door middel van een strip, die op de hars of wax wordt gelegd en er vervolgens af wordt getrokken, worden de haren in een snelle beweging verwijderd. Zo simpel is het. Schrik niet wanneer de specialist ook je achterkant meeneemt. Dit hoort allemaal bij het proces en geloof ons, je zult het resultaat enorm waarderen.

GOED OM TE WETEN

  • Veel mensen maken zich zorgen over de pijngraad van een bikiniwax. We zullen niet liegen; de behandeling is zeker niet volledig pijnloos, maar je zult er snel aan wennen en de resultaten zijn het absoluut waard.
  • Na de waxbeurt wordt een verkoelende aloë-veragel aangebracht om de huid tot rust te brengen. De huid zal korte tijd wat rood uitzien.
  • Voorafgaand aan je afspraak wordt aangeraden om het te ontharen gebied minstens vijf dagen niet te scheren. Zo kan de hars of wax zich makkelijk aan de haren hechten. De perfecte haarlengte voor het waxen is de lengte van een rijstkorrel.  KIJK NAAR DE KORTSTE HAAR EN NIET NAAR DE LANGSTE HAAR
  • Afhankelijk van de snelheid van jouw haargroei wordt in de meeste gevallen geadviseerd om een keer in de maand een waxbeurt te ondergaan.
  • Hoe vaker je gaat, hoe minder haargroei je uiteindelijk zult hebben en hoe minder pijnlijk de behandeling zal zijn. Een win-winsituatie dus!

Wees vooral lief voor jezelf en voor je huid. Een beetje na verzorging met wat huidolie of aloë vera zorgt ervoor dat je wekenlang kunt genieten van een zijdezachte huid.

Hars en wax zijn allebei ontharingsproducten, maar verschillen erg van elkaar.  Het grootste verschil tussen hars en wax is dat hars zich aan de huid hecht, met als gevolg dat de huid  belast wordt . Dit zorgt voor irritatie aan en beschadiging van de huid.

Beleza gebruikt een unieke wax met elastische bestandsdelen die er voor zorgt dat de wax alleen om het haartje klemt en niet aan de huid hecht. Hierdoor wordt de huid niet alleen minder belast, maar is waxen ook minder pijnlijk.

Tijdens het harsen en of waxen worden de haartjes met wortel en al uit het haarzakje getrokken. De warme, vloeibare hars wordt op de huid aangebracht, daarna afgedekt met een strip die vervolgens met een besliste en snelle beweging de inmiddels gestolde hars inclusief haartjes verwijdert.

Voordelen

  • Je haar blijft 3 tot 6 weken weg.
  • De haren komen zachter terug omdat er een nieuw haartje moet gaan groeien.
  • Sommige haren blijven weg, omdat de haarfollikel beschadigd is en er daardoor geen haartje meer kan groeien.