INJECTABLES

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er stralend laten uitzien zoals ze zich voelen.

Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven minder steun aan de huid.

Zo ontstaan de zogenaamde “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen.

Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen adviseren wij u graag bij de keuze van uw behandeling.

Arioque  is cosmetisch verpleegkundig huidspecialist, afgestudeerd aan de Universiteit IPGS en specialist in geavanceerde klinische esthetiek. Arioque kan behandelingen verzorgen op het gebied van anti-aging, zoals fillers, botuline toxine, mesotherapie/Lipolyse en skinbooster.

Met deze cosmetische behandelingen kun je, door op de positieve punten het accent te leggen en de negatieve punten te verzachten, een groot verschil maken.

Een behandeling kan je weer zelfverzekerd laten voelen als je in de spiegel kijkt. Dat is precies waar Arioque je bij wil helpen. In plaats van het lokaal behandelen van rimpels of lijntjes, kijkt hij naar het hele gezicht en uitstraling.

Zo is het doel een natuurlijk uitziend resultaat.

Wat zijn je persoonlijke wensen en behoeften? Arioque luistert naar je en help je om de mooiste versie van jezelf te worden.

Is de drempel tot nu toe te hoog geweest om naar een kliniek te stappen? Dan ben je op het goeie adres. Geen wachtkamer vol andere mensen. Arioque neemt de tijd voor je, omdat je voor hem geen nummer bent maar een mens met een verhaal.

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of een gratis en vrijblijvend consult?

 

Natuurlijke resultaten en eerlijkheid

Tijdens het eerste consult bij Arioque bespreekt hij jouw wensen en verwachtingen. Op basis van een kennismakingsgesprek stellen we een persoonlijk behandelplan op. Je huidtype, gezichtsvorm, leeftijd en medische achtergrond vormen samen de basis van dit behandelplan.

Arioque is gespecialiseerd in het werken met injectables als Botox® en fillers (Vistabel, Bocouture, Juvéderm, Belotero, Radiesse, Profhilo en Aliaxin). Voor o.a. de behandeling van rimpels, het verfraaien van een irreguliere huid, de liquid facelift of een lipvergroting ben je bij Arioque in ervaren en professionele handen.

Arioque