FILLER HYALURONZUUR

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen stralend laten uitzien als ze zich voelen.

Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven minder steun aan de huid.

Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpelvullers en volumeherstellende filler zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen.

Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgende specialisten adviseren u graag bij de keuze van uw behandeling.

Wat zijn filler?

Filler zijn onderdeel van de zogenoemde groep van injectable; dat is een verzamelnaam voor alle behandelingen met producten die met een naald in de huid worden gebracht. Filler zorgen voor opvulling van de huid voor meer volume en herstel van gezichtscontouren. Filler stimuleren de collageen aanmaak en vullen de huid op waardoor rimpels verdwijnen en volume wordt teruggegeven aan het gezicht. Filler zorgen voor huidverbetering. Filler kunnen worden gebruikt in het gehele gezicht, maar de meest behandelde gebieden zijn de liquid facelift, jukbeenderen, lippen en kaaklijn. Het eerste effect is snel zichtbaar doordat de filler rechtstreeks in de huid gespoten worden. Het uiteindelijke effect zal zichtbaar zijn ongeveer 4 weken na de behandeling.

De effecten van een behandeling met een filler verdwijnen in de loop der tijd. Filler die door ons gebruikt worden zijn dus altijd tijdelijk van aard. De duur van de werking verschilt echter per persoon en is bovendien afhankelijk van het soort filler dat is gebruikt.

Resultaten van een filler behandeling

Een filler behandeling bij Arioque zorgt voor een natuurlijk uitziend resultaat dat past bij jouw uitstraling.

Mogelijkheden en toepassingen van Filler

Lipvergroting

De lippen spelen niet alleen een cruciale rol bij het spreken, ze hebben ook een sensuele rol. De mond en lippen zijn vaak het eerste waar we naar kijken. Het zijn echte blikvangers. De lippen kunnen na verloop van tijd volume verliezen waardoor de balans in het gezicht wordt verstoord. Een subtiele opvulling van de lippen geeft een heel natuurlijk resultaat. Bovendien geven stevige en volle lippen je een jeugdige en frisse uitstraling.

Rokerslijntjes

De verticale lijntjes boven de mond worden de rokerslijntjes genoemd. Deze rokerslijntjes ontstaan door het veelvuldig samentrekken van de spieren rondom de mond in combinatie met veroudering. Deze lijnen ontstaan niet alleen bij mensen die roken. Ook niet-rokers kunnen te maken krijgen met de zogenoemde rokerslijntjes. De rimpels en lijntjes rond de mond kunnen er voor zorgen dat je er ouder uit ziet dan je daadwerkelijk bent. Een ander probleem is dat make-up niet goed meer blijft zitten en uitloopt. Met een filler kunnen de lijntjes eenvoudig worden verzacht.

Kincorrectie

Ben je niet tevreden met de vorm van je kin? Heb je een kleine kin, een kin met putjes of wil je gewoon je gezichtscontouren accentueren? Met behulp van filler kan de kin in de juiste proporties worden vormgegeven. De juiste hoeveelheid filler worden op precies de juiste plaats ingespoten om de kin meer volume te geven.

Neus-lippenplooi

De neus-lippenplooien zijn de lijnen die van de mondhoeken naar de neusvleugels lopen. Tijdens het