MESOTHERAPIE HAARUITVAL

Mesotherapie - Haaruitval

Mesotherapieis een succesvolle behandeling. Het remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op plekken waar geen haar meer is.

Met behulp van de hyaluronpen wordt d.m.v. mesotherapie ingrediënten in de hoofdhuid gebracht, net onder de opperhuid (plm 1mm diep). Deze injecties bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten: bouwstoffen en anti-oxidanten.

Mesotherapie brengt precies de juiste bouwstoffen naar de plek waar het nodig is (rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect. Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het cel metabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de eiwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd. Kortom een meer dan dubbel effect.

Resultaat mesotherapie bij haaruitval Studies laten zien dat de kans op succes van mesotherapie bij haaruitval meer
dan 90% is. Vandaar dat mesotherapie zo’n doeltreffende behandeling is tegen haaruitval en haaruitval waarbij vooral de nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Maar ook wordt verder haarverlies afgeremd of zelfs voorkomen.

Behandeling mesotherapie bij haaruitval

Er is eerst een opbouwkuur nodig van 6 behandelingen per 2 weken,
daarna onderhoudsbehandelingen iedere 6 maanden of 1 keer per jaar. Het juiste schema wordt gebaseerd op jouw haaruitval. Iedere behandeling duurt 30-60 minuten en is vrijwel pijnloos. Voordat je met mesotherapie kan beginnen, wordt eerst vastgesteld of jouw haarprobleem geschikt is voor deze behandeling.

Combinatie behandeling met led therapie Led therapie, oftewel licht therapie is tamelijk een nieuwe procedure
voor het bedwingen van haarverlies en wordt zeer effectief gecombineerd met mesotherapie. De U.S. Food and Drug Administration (FDA) heeft in 2007 lichttherapie goedgekeurd als een veilige en effectieve methode voor het herstellen van haargroei bij zowel mannen als vrouwen. Het herstelt de bestaande haar en bevordert de haargroei uit levensvatbare haarfollikels die mogelijk al tot 20 jaar inactief zijn. De behandeling is succesvoller als het haarverlies slechts 7 tot 10 jaar bestaat.

Prijs

Haaruitval – 100,- per sessie (kuur van 6x kost 500,-)

Er zijn meerdere sessies nodig. (4-8 sessies)