LICHAAMSPAKKING

Laat je eens inpakken!

Weet je wat het beste recept is voor een superzachte en gehydrateerde huid? De combinatie van werkzame stoffen uit , oliën, vitamines en mineralen én een warmtedeken. Een lichaamspakking werkt heerlijk ontspannend. Het ontgift je lichaam en stimuleert de stofwisseling. Laat je eens inpakken.

Wanneer is een pakking goed voor je?

Heb je last van een droge en trekkerige huid of wil je lekker ontspannen of wilt  u dat uw huid extra uitstraalt? Met een lichaamspakking geniet je van een goede verzorging met directe verbeteringen: je voelt het én je ziet het. Vaak werkt een pakking nog effectiever als je eerst een lichaamspeeling laat doen. Vraag onze specialist van Beleza naar de mogelijkheden.

Hoe gaat een lichaamspakking?

Tijdens deze behandeling van 90min. minuten verwijderen we eerst met een speciale lichaamspeeling de dode huidcellen. Tegelijkertijd reinigt dat je poriën. De peeling stimuleert ook de doorbloeding van de huid waardoor de werkzame stoffen uit de pakking beter worden opgenomen.
Na de peeling brengt de specialist de pakking aan en word je toegedekt met een warmte deken. Nu mag je 20 minuten lekker genieten van de warmte en de heerlijke geuren. Door de warmte gaan je huidporiën open staan en worden de werkzame stoffen door je lichaam opgenomen.