CLEOPATRAPAKKING

De lichaamspakking Cleopatra ritueel bestaat uit drie fases:  60min. €65,00

1. Voorbereidingsfase:
Scrub (olierijke dode zee scrubcréme)

Het 100% natuurlijke Dode Zeezout in deze olierijke dode zee scrubcréme heeft een opmerkelijke huidherstellende functie en is voorzien van diverse essentiële mineralen. In combinatie met de olierijke elementen waaronder: sheabutter en cocos olie ontstaat een ultieme wellnessbehandeling, die de lichaamshuid ontdoet van dode huidcellen en die haar perfect voorbereid op de rest van de bodybehandeling.

2. Behandelfase lichaamspakking Cleopatra aangebracht

3. Reinigende en voedende fase met warm hot towel steam

4. Vervolgens wordt er  op de huid weer een voedende créme en/of lichaamsolie aangebracht
- body butter deze rijke, romige samenstelling heeft een hoogwaardige, volle basis van sheabutter, cocos olie, vitamine A en E. Deze intens voedingsrijke oliesoort is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. Deze natuurlijke olie bevat huid identieke vetten, waardoor de kans op huidirritaties minimaal is. De toegevoegde vitamine E heeft een intensief regenererende en verstevigende werking op de wanden van de haarvaatjes, voor een verbeterde structuur en teint van de lichaamshuid. 

Bij onderstaande lichaamspakkingen is een reinigende en voedende fase niet meer nodig, (dit omdat de pakking al zeer voedend van zichzelf is.)

 

VOORBEREIDING VAN DE HUID BIJ DE PAKKINGEN

Om de werkzame bestanddelen in de huid te kunnen laten indringen moet de huid worden gereinigd.