MASSAGE BEHANDELINGEN

De definitie van massage vertelt ons dat deze therapie bestaat uit manoeuvres om de weefsels van het lichaam te manipuleren, maar we kunnen zeggen dat het veel meer is dan dat.  Tijdens een sessie is er een intense uitwisseling van energie en overgave.  Gemasseerd en therapeut streven samen naar welzijn en verlichting van fysieke en emotionele pijn.

AROMATHERAPIE- MASSAGE

Dit is een heerlijk ontspannende massage waarbij je met essentiële oliën wordt gemasseerd. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. Het doel van deze massage is om stress en spanning los te laten.

60 min. € 60,00

CUPPING

 

Cupping is een behandeling die afkomstig is uit de traditionele Chinese geneeskunde. Cups (kommetjes) worden op de te behandelen plekken van het lichaam geplaatst en vacuüm gezogen om zo de doorbloeding te stimuleren. Pijnlijke plaatsen, blokkades en verklevingen worden hiermee verlicht.

 

60 min. €60,00

HOT STONE MAKAWEE MASSAGE

Tijdens deze massage wordt het lichaam gemasseerd met handen en verwarmde vulkaanstenen (meestal van basalt). Ook worden er stenen op specifieke acupunctuurpunten van het lichaam gelegd. De warmte zorgt – in combinatie met de masserende bewegingen – niet alleen voor diepe ontspanning, maar ook voor stimulatie van de bloedsomloop, afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

60 min. €60,00

MASSAGE (CHAKRA MASSAGE)

ONTSPANNINGSMASSAGE

SPORTMASSAGE

bij de volledige lichaamsmassage wordt lichaam en geest als één geheel gezien. 'Holos' is Grieks voor 'heel' en bij deze massage wordt niet alleen het lichamelijke, maar ook het emotionele, mentale en sociale evenwicht hersteld. Deze rustige en aandachtvolle massage zorgt voor ontspanning voor de spieren en zorgt ervoor dat je je hoofd kan leegmaken.

60 min.  €60,00

zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen ebt stress weg zodat lichaam en geest weer in balans komen.

 

 

 

 

 

 

 

60 min.  €60,00

massage stimuleert de bloedsomloop, verbetert de conditie van de spieren en zorgt voor meer flexibiliteit. Dankzij een sportmassage kunnen blessures zowel behandeld als voorkomen worden.

 

 

 

 

 

60 min. €60,00

SHIATSU EXPRES

TRIGGERPOINTMASSAGE

BINDWEEFSELMASSGE- DE BRAZILIAAN BODY SHAPE

van oorsprong Japanse drukpuntmassage worden specifieke punten op je meridianen (energiebanen) gestimuleerd zodat je levenskracht, oftewel Qi, weer vrij kan gaan stromen. Het is een intense maar zeer ontspannende massage die lichaam en geest in evenwicht brengt. Je kunt tijdens de behandeling je kleren aanhouden.

 

 

 

 

60 min. € 60,00

etechniek is ontwikkeld om specifieke pijn, veroorzaakt door triggerpoints (spierknopen), te verlichten. Het kan helpen bij allerlei soorten klachten, denk aan hoofd- en rugpijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

60 min.  € 60,00

e gaat in combinatie met een kuur. Bij 4 treatment with - 5%

Bij 6 treatment with - 10%

Een bindweefselmassage is een stevige massage van de dieper gelegen huidlagen. De doorbloeding, huidvernieuwing en elastine- en collageenaanmaak worden tijdens de behandeling gestimuleerd. Hierdoor heeft de massage een positief effect op de verslapte en slecht doorbloede huid, striae, cellulite en littekenweefsel.

 

60 min. € 60 euro