WERKWIJZEN

BRUIDSKAPSEL

Bij het kapsel wordt er gelet op de vorm van het gezicht. Verder kijk ik wat er mogelijk is met je haar gelet op structuur, volume en lengte.

Voor de proefsessie (meestal 3-6 weken voor de bruiloft) vraag ik je voorbeelden te zoeken van kapsels die jij mooi vindt. (denk bijv. aan Pinterest) Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn met jouw haar. Het kapsel moet passen bij de jurk en de vorm van je gezicht.

Draag je een witte jurk is het leuk en handig als je tijdens de proefsessie ook iets wits aantrekt, zo kun je je iets beter een voorstelling maken van hoe straks het totaalplaatje gaat worden.

Mocht je een kapsel in jouw hoofd hebben maar is jouw haar te dun, dan kan er altijd gekozen worden om een haarstuk te gebruiken.
Op de proefsessie wordt ook bekeken of een bezoek aan de kapper evt. nog nodig is.

BRUIDSMAKE-UP

Mijn doel bij het aanbrengen van make-up is om een mooi totaal beeld te creëren, maar niet om een compleet ander persoon van je te maken. Bij het opmaken wordt er gelet op de mooie accenten van je gezicht en deze zullen worden benadrukt. Ook informeer ik altijd naar de make-up die je in het dagelijks leven zelf gebruikt, zodat ik tot een resultaat zal komen dat ook echt bij jou past.

 

Ik vind het belangrijk dat je er de hele dag goed uit blijft zien. Jouw lipgloss of lippenstift zal gedurende de dag vervagen en daarom krijg je van mij gratis dezelfde lipgloss of lippenstift om je lippen zelf bij te kunnen werken.

Voor de bruiloft (3-6 weken) vindt er eerst nog een uitgebreide proefsessie plaats.

MAKE-UP BRUIDEGOM

Het is ook mogelijk om make-up voor de bruidegom te laten verzorgen. Dit kan variëren van een poeder tegen het glimmen tot een potloodlijntje of een volledige basis, net wat de wensen zijn.

WIMPERS

Wil je een nog vollere wimper of mis je wat wimpers dan is het mogelijk om wimperplukjes te plaatsen of een nepwimper.
Een nepwimper klinkt meteen heftig maar er zijn nogal wat verschillende wimpers.
Zo kun je met een halve wimper (geplaatst aan de buitenkant van de wimper tot halverwege het oog) een heel mooi natuurlijk effect creëren aan de buitenzijde van de wimper.
Deze worden met een speciale rubberpasta bevestigd en blijven perfect zitten.