WENKBRAUWEN

Wij beheersen van verschillende technieken om uw wenkbrauwen te epileren en in model brengen.

Epileren met touw  'Het meest gevraagd in onze salon"
Deze schoonheidsbehandeling wordt ook wel Oosters ontharen of threading genoemd, vanwege de Arabische en Indische invloeden. Met een touw of een draad worden je wenkbrauwen, bovenlip of het gezicht onthaard

Voor een glad en verzorgd resultaat
Epileren met draad is een van de beste en snelle methodes voor gezichtsontharing en het meest gevraagd in onze salon. De haartjes worden met wortel en al in één keer verwijderd worden in een strakke lijn. Daardoor heb je langer plezier van het resultaat.

 

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitdrukking van je gezicht. Mooie donkere wenkbrauwen laten je gezicht spreken en dat willen we allemaal wel. Maar niet iedereen heeft van zich zelf volle donkere wenkbrauwen. Voor mensen met lichte en dunnen haartjes is het verven van de wenkbrauwen een oplossing.

 

Bij het verven van de haartjes van de wenkbrauwen is het belangrijk dat kleur van de verf wordt afgestemd op de huidskleur en de haarkleur. In de meeste gevallen wordt bruine verf toegepast of wordt een kleur gemengd om het gewenste resultaat te behalen. Als de verf wordt aangebracht blijft het enkele minuten zitten waarna het overtollige verf door de schoonheidsspecialiste wordt verwijderd. De verf is in die tijd in de haartjes getrokken en zal uw wenkbrauwen weer laten spreken. De kleur van de wenkbrauwen zal de eerste twee dagen na het verven wat donkerder zijn dan u misschien verwacht had. Dit is echter normaal. Binnen twee dagen hebben uw wenkbrauwen de gewenste kleur.

 

De haartjes van uw wenkbrauwen groeien in zogenaamde groeifasen. Nieuwe haartjes blijven ongeveer een maand zitten voordat zij uitvallen en vervangen worden door nieuwe. Afhankelijk van de fase waarin een haartje zich bevindt, zal deze eerder of later uitvallen. Dat betekent dat de kleur van de geverfde wenkbrauwen langzaamaan zal verdwijnen en na ongeveer een maand geheel verdwenen is.

 

Het verkleuren naar de oorspronkelijke kleur wordt versneld door invloeden van de zon en het zwemmen in chloorwater. Hiermee kan de kleur in de zomer wat sneller vervagen dan in de winter.